Leverantörer

Vi samarbetar med flera olika tillverkare av larm och säkerhetssystem.

Vill du ha ett komplett båtlarm med inbrotts-, och systemövervakning? Eller behöver du hålla koll på var båten befinner sig?

Är du osäker på exakt vad du behöver, eller har du frågor kring våra produkter? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Your protection in an imperfect world!

AJAX har sedan 2011 tillverkat inbrottslarm för privatpersoner och företag. Detta avancerade och modulära system har vunnit flertalet priser under årens lopp. AJAX system har flerlager krypterad kommunikation mellan systemets sensorer, molntjänsten och till mobilapplikationen.

Always on board!

Kanadensiska Barnacle Systems erbjuder blixtsnabb båtsäkerhet och övervakning med bland annat 5G-teknologi så att du kan känna dig trygg oavsett om du befinner dig vid bryggan, hemma eller på vattnet.


Fartygskollen

Fartygskollen är till för dig som äger ett eller flera fartyg och för dig som arbetar som befälhavare, teknisk chef eller annan befattning. Fartygskollen är ett verktyg för att underlätta det systematiska underhållsarbetet som den lagstadgade egenkontrollen kräver med stödfunktioner som dokumenthantering, besättningslistor, åtgärdslistor, loggbok och resehantering.

Fartygskollen finns även tillgänglig för fritidsbåtar och privatpersoner.

Always watching, Never seen!

GOST har över 15 års erfarenhet inom säkerhetsbranschen och deras prisbelönta system ger dig garanterat den sinnesro du behöver. Med realtidsvarningar, satellitspårning och videoövervakning vet du alltid att din båt är trygg och säker!


Securmarked, forever!

Gravering och tusentals mikromärken med ett unikt ID-nummer som håller i årtionden! Stöldskyddsmärkningen som tjuven hatar men polisen och försäkringsbolagen älskar!

Mer båtliv, mindre krångel!

Håll ett extra öga på din båt med Boat Monitor! Norges bidrag till den alltmer växande marknaden kring smarta produkter kommer från Sensar Marine! Utvecklad och designad för att tåla den oerhört tuffa marina miljön i Norge! Nordic Boat Security är stolta över att se denna prisvärda produkt i Svenska vatten!


Kraftfull spårsändare i litet format!

Är du ute efter en spårsändare? Då är SweTracks spårsändare Lite+ det självklara valet för dig!

För ett extra lager av säkerhet!

Tillsammans med Westra Security kan vi erbjuda dig möjligheten till övervakning av din båt, dygnet runt, året om! Köper du ett AJAX eller GOST-system, eller spårsändare från SweTrack, från oss så kan vi koppla upp detta till Westras larmcentral! Med eller utan väktarutryckning, du väljer själv! Vi kallar det för NBS Övervakningstjänst. Kontakta oss så berättar vi mer!