Global Ocean Security Technologies (GOST) har i över 15 år varit marknadsledande inom båtsäkerhet och övervakning! Framtaget för att tåla den tuffa marina miljön har GOST vunnit Product of Excellence Award från National Marine Electronics Association fem år i rad samt fått den amerikanska kustbevakningens erkännande!

Modulärt system

GOST Universal Control Unit

GOSTs avancerade system har möjlighet att koppla upp till 196 trådlösa sensorer och är det självklara valet för dig som har båten på de stora världshaven, hyr ut båten i Medelhavet eller helt enkelt kräver det absolut bästa för din yacht!


Båtsäkerhet och övervakning med GOST ger dig sinnesfrid att veta att din båt är säker och den övervakas i realtid. Du kommer att ha möjligheten att se och övervaka alla din båts kritiska system på en enda, lättanvänd instrumentpanel, med meddelanden och varningar i realtid för att hålla dig informerad om eventuella problem. Med GOST kan du vara säker på att din båt är i goda händer.

Satellitspårning

GOST’s prisbelönta teknik använder geostationära satelliter för att kontinuerligt övervaka båtens position. Via satellitantennen får båtägaren åtkomst till centralenheten och kan enkelt övervaka båtens system samt aktivera och avaktivera inbrottslarmet oavsett var på jorden som båten befinner sig!

Videoövervakning

Med GOST XVR kan du strömma videoövervakningsfilmer i realtid från din båt till vilken dator eller mobil enhet som helst. Detta system är kompatibelt med upp till åtta HD-kameror och inkluderar ett backupsystem på fyra terabyte som kan lagra upp till tre månaders film. XVR-enheten är kompakt och fungerar sömlöst med ett brett utbud av kameror, vilket gör den till den perfekta videoövervakningslösningen för båtar av alla storlekar.

GOST Mini-Ball Camera

GOST Watch App

GOST XVR

Vill du veta mer om GOST? Fyll i kontaktformuläret nedan: